Lid worden
Zoek 
 
 Contact      

Lid worden van GroentenFruit Huis

 
DPA (telersverenigingen) en Frugi Venta (handelsbedrijven) vormen sinds 1 januari 2016 samen GroentenFruit Huis. Daarmee is GroentenFruit Huis dé brancheorganisatie voor producentenorganisaties en bedrijven, actief in de handel, bewerking en afzet van verse groenten en fruit. 
 
GroentenFruit Huis (GFH) behartigt o.a. de belangen op het gebied van im- en export, voedselveiligheid, kwaliteit, logistiek en lobby. We gaan zo veel als mogelijk, iedere vorm van handelsbelemmering tegen. De bevordering van afzet en consumptie van groenten en fruit zijn speerpunten. Om dit te bereiken, zitten wij aan tafel bij nationale en Europese overheden. Vanwege contacten met Copa Cogeca, Freshfel Europe en andere buitenlandse zusterorganisaties beschikken we ook over een uitgebreid internationaal relatienetwerk.

Daarnaast voeren we samen met werkgevers ook overleg met de vakbonden over de cao en de pensioenregeling. 

GroentenFruit Huis richt zich op zes thema’s:

• Voeding & Gezondheid, 
• Voedselveiligheid & Kwaliteit, 
• Marktaangelegenheden & Statistiek
• Logistiek & ICT
• Arbeid
• Gemeenschappelijk landbouwbeleid

Directe voordelen

GroentenFruit Huis is primair opgericht voor de behartiging van uw belangen in de breedste zin van het woord. Een team van deskundige stafmedewerkers staat elke dag tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden of problemen met grensformaliteiten, cao-toepassing, borging van voedselveiligheid, afzetbevordering  etc. op te lossen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deel te nemen in onze collectieve contracten met aantrekkelijke kortingen.
 

Relevante informatie beschikbaar
via uw eigen dashboard, achter de log-in op deze website
en door middel van gerichte e-mails en een wekelijkse nieuwsbrief. 


Meer informatie:
T: +31 (0)79 3681100
E: info@groentenfruithuis.nl