Algemene Leden Vergadering
Zoek 
 
 Contact      
 

Algemene Leden Vergadering GroentenFruit Huis 2017

 
Januari 2017

Save the Date groen blauwGroentenFruit Huis organiseert op woensdag 17 mei 2017 de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Noteer deze datum alvast in de agenda!

 
 
 

Algemene Leden Vergadering GroentenFruit Huis - november 2016


September 2016
 

GroentenFruit Huis organiseert op dinsdag 29 november 2016 vanaf 15.00 uur een Algemene Leden Vergadering op de SS Rotterdam, waar op 29 en 30 november ook het 3e EU Forum van Frug I Com zal plaatsvinden.

Op de agenda van de ALV in ieder geval de jaarplanning en begroting voor 2017. Leden ontvangen binnenkort nadere informatie over deze speciale bijeenkomst.
Meld u hier aan voor de ALV.

Klik hier voor meer informatie over het 3e EU Forum van Frug I Com


 
 

Algemene Leden Vergadering GroentenFruit Huis - april 2016

 
Onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering heeft plaatsgevonden op woensdag 20 april in het BOVAGhuis in Bunnik. Naast het officiële programma voor de ALV, waren er comitévergaderingen en hield trendwatcher Ruud Veltenaar een plenaire, inspirerende sessie.

Impressie Algemene Ledenvergadering 2016

Harro van Rossum, Edwin Noordermeer, Jaap Wiskerke, Joop Vernooij, Shawn Harris en Cees den Hollander zijn tijdens de ALV van Frugi Venta onderscheiden voor hun jarenlange verdiensten. Tijdens de ALV van GroentenFruit Huis is Gerard Pronk, fruitteler bij The Greenery, verkozen tot bestuurslid. Gert Mulder schetste een beeld van de activiteiten van GroentenFruit Huis. Inspiratie kwam van gastspreker Ruud Veltenaar.
 
Klik hier voor een impressie van deze dag.

 

PRESENTATIE RUUD VELTENAAR OPVRAGEN

Inspirator, futurist en filosoof Ruud Veltenaar schetste voor de aanwezigen op de ALV van GroentenFruit Huis een aantal toekomstscenario’s die onze business serieus zullen veranderen. Zo voorspelde hij dat binnen tien jaar geen consument nog met een karretje langs winkelschappen loopt en toonde hij in diverse filmpjes de grote gevolgen van de huidige klimaatveranderingen. Een kopie van de presentatie van Ruud Veltenaar kan worden aangevraagd via deze link. Na vermelding van een korte recensie over de bijeenkomst kunt u de presentatie downloaden. 

  

 

Extra ALV Vereniging Frugi Venta

 
De Vereniging Frugi Venta heeft op 2 juni 2016 om 12.00 uur een extra Algemene Leden Vergadering in Zoetermeer georganiseerd. Aanleiding voor deze extra ALV was een voorgestelde statutenwijziging.


GroentenFruit Huis leden, die voorheen Frugi Venta lid waren, konden zich hiervoor aanmelden.